Work Life balance

Als je jezelf in onderstaande punten herkent, is het misschien de moeite waard om op dit gebied te focussen;

  • Ik heb veel plannen en ideeën, ik weet wat ik wil, maar op de een of andere manier lukt het me niet om te beginnen.
  • Ik ben opzoek naar een nieuw levensdoel, verborgen talenten; ik wil mezelf ontwikkelen (werk / privé).
  • Ik wil graag inzicht om mijn eigen functioneren; reflectie.
  • De urgente taken van vandaag overschaduwen mijn lange termijn doelen.
  • Momenteel gebruik ik mijn tijd inefficiënt en pas ik mijn vaardigheden onvoldoende toe. Daardoor ben ik minder productief dan mogelijk.
  • Ik heb te veel hooi op mijn vork genomen, zo veel dat ik het niet meer aan kan. Als ik dingen niet snel anders ga aanpakken, loopt het allemaal in de soep.

Met elke verandering gaat een verlies gepaard; je gehechtheid aan materiële zaken, een bepaald resultaat of de manier waarop je iets altijd deed. Zonder verandering is er echter ook geen vooruitgang en innovatie mogelijk. Coaching kan jou net even dat extra duwtje in de rug geven om juist een stapje harder of zachter te gaan lopen. Het kan er voor zorgen dat je inzichten krijgt die jou er toe zetten om een plan (succesvol) uit te voeren dat al 3 jaar op de plank lag.

Veranderingen op het gebied van Work / Life Balance zijn meestal veranderingen die van binnenuit komen. Veranderingen die van binnenin komen hebben vaak een grotere impact, omdat ze geïntegreerd zijn met jouw levensstijl. Jouw normen en waarden. Het is geen snelle oplossing, maar je zult versteld staan van wat je kunt bereiken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *