Vrouw & Wow

Loopt alles momenteel anders dan jij had verwacht en kun je wel wat hulp gebruiken?

Ik begeleid je naar jouw ideale situatie, inclusief tijd en aandacht voor jezelf.

Als het beeld dat jij over jezelf hebt niet overeenkomt met jouw werkelijkheid veroorzaakt dat wrijving. Het begint vaak met vragen als:

  • Doe ik het goed?
  • Hoe combineer ik de verschillende rollen die ik heb?
   Werk, vrouw,  moeder zijn, sporten, sociaal leven?
  • Hoe doen anderen het?

Hoe krijg jij die WOW factor weer terug in je leven?

Wrijving zorgt voor spanning en onnodige druk. Ik leer jou op een eenvoudige manier om een leuke en ontspannen vrouw te zijn. Tijdens een consult help ik je graag ontdekken wat voor vrouw je wilt zijn en hoe je dat doet.

 • Er is tijd en aandacht voor je twijfels en vragen.
 • Ik geef praktische tips die je  een boost geven.
 • Ik begeleid je persoonlijk stap voor stap naar jouw ideale situatie.

Wil jij ook tijd voor jezelf hebben en zelfverzekerd zijn?

Bij Vrouw & Wow geef ik niet alleen voorlichting, maar geef  ik vooral praktische ondersteuning aan jou.

Wil jij het jezelf ook makkelijker maken? Meld je nu aan voor een proef gesprek.

Wat kan ik je leren?

 • Je Zelfvertrouwen vergroten en gebruiken om jezelf te verkopen
 • Angst en twijfel overwinnen
 • Pitchen, weet hoe je overkomt
 • Je leert waarom jij speciaal bent
 • Productiviteit verhogen met efficiënt plannen
 • De waarde van jouw persoon kennen, kracht en talent.
 • NEE zeggen

Hoe manage je jouw nieuwe functie?

Wordt je door de druk van verschillende partijen heen en weer geslingerd? Weet jij niet waar jouw echte prioriteiten moeten liggen, Hoe je medestanders voor je ideeën kunt organiseren ?  Ervaar je soms Paniek & Chaos?! Nergens voor nodig. Laat je niet gek maken! Goede voorbereiding is het halve werk! Laat mij je helpen. 

In een nieuwe functie kan je voor grote veranderingen komen te staan, je hebt meer verplichtingen en het kan het zijn dat je met veel vragen zit. het is dan handig om een onafhankelijke of onpartijdige sparringpartner te hebben. En daar kom ik om de hoek kijken. een ervaren professional die met je meekijkt en meedenkt. Gewoon omdat je even niet weet wat je moet doen; …. Is het wel goed wat ik doe? 

Wat gaat er nou mis? & Ik ren me rot. Herken je jezelf hierin? Waarschijnlijk weet jij dan ook al hoe je een aantal dingen kunt verbeteren. Maar, heb je er al iets mee gedaan???

Ik ben een hands on coach, direct en praktisch ingesteld. Wil je achterover zitten en alleen informatie krijgen? Dan ben ik niet de juiste coach voor jou. Hou je van direct aanpakken en implementeren dan kunnen we het vast goed vinden.

Je wordt door  mij namelijk aan het werk gezet:

 • We kijken naar wat je doet?
 • Wat je mist?
 • Waar je ruimte voor jezelf kunt maken.

Je zet dit zelf meteen om in een actieplan.

Ludmilla Skinner is Socioloog en NLP Master Practitioner.

Data & info >>  T 9:00 – 12:30 | P € 100,- | max 12 p | L Berkel en Rodenrijs

 • 21 februari Gratis Spreekuur
 • 26 februari Vrouw & WOW?

Speciaal voor vrouwen die de WOW factor willen 

Inmiddels heb ik tientallen vrouwen geholpen om zichzelf op de kaart te zetten, zichtbaar te zijn en gezien te worden, in hun dagelijks leven, op het werk en binnen hun bedrijf.  Mijn klanten zijn (net als jij) goed in wat ze doen, maar laten zich onbewust leiden door de waan van de dag, waardoor de doelen die zij stelden niet altijd binnen handbereik lijken te zijn. Ik help jou om de juiste route uit te stippelen en zorg er samen met jou voor dat jij het juiste pad bewandeld.

Geen tijd om er nu bij te zijn?

Neem s.v.p. contact op voor een vrijblijvend gesprek. Misschien kan ik je alvast op weg helpen.

Wat ik opvallend vind bij veel vrouwen is dat:

 • Zij het moeilijk vinden om complimenten te ontvangen, successen te vieren.
 • Makkelijk anderen in hun kracht kunnen zetten en tegelijkertijd hun eigenwaarde / talenten niet genoeg waarderen.

Dit heeft zijn weerslag op hun eigen zichtbaarheid en reflecteert ook op hun zelfvertrouwen. .

Wil jij gezien worden,  beter in je vel zitten? Kom in actie! Wat er ook bij je past, sommigen zullen er een halve dag voor nodig hebben en anderen wat langer, je zult zelf de knoop moeten doorhakken. Laat mij je helpen.