Mijn verhaal

In 2008 verhuisde ik samen met Richard naar Zwitserland, 1 jaar werden er uiteindelijk bijna 4. Door de lange werkdagen en het ontbreken van familie besloten wij in verband met onze kinderwens terug naar Nederland te gaan. Ik was net weer gewend en werd ik al vrij snel moeder en dat veranderde mijn leven. Ik was heel erg blij, maar moest ook heel erg wennen. Van een persoon die “alles” onder controle had, moest ik ineens heel flexibel zijn en dingen op me af laten komen. Ik was moeder, wilde blijven werken, sporten, tijd met m’n man en vriendinnen doorbrengen. Een leuk sociaal leven houden…..

Het zag er toch een beetje anders uit; vriendinnen zonder kinderen hadden er niet altijd begrip voor als ik niet mee ging, omdat ik moe was. Vriendinnen met kinderen zag ik weinig, want iedereen had het druk druk druk. Als ZZP’er kon ik mijn eigen tijd indelen en kwam ik al snel tot de conclusie: thuis werken; WERKT niet!

Aha!

Ik vroeg me af wat ik gemist had en waarom ik pas achteraf van andere vrouwen hoorde dat het bij hun ook niet perfect ging… en dat zij dit pas deelden nu ik lid van de club was.

Ik was en jij bent dus niet de enige die met vragen zit! Vanuit dat Aha moment is Moeder geworden & Nu? Ontstaan. Hierin bied ik voorlichting en praktische ondersteuning voor Moeders!

Heb jij meer moeite met de ondernemerskant? Dan is “Ondernemen is DOEN & DURVEN”, wellicht wat voor jou. Gaat je kind naar school en heb je ineens weer meer tijd voor jezelf, maar weet je niet precies wat je daar mee wilt doen? Ik help je op weg.