Expertise & Certificering

Ik leer vrouwen hoe ze kunnen navigeren door de verschillende uitdagingen die zij in verschillende fases van hun carriere doorlopen en hoe zij hun doelen concreet en praktisch uitvoerbaar kunnen maken, zodat zij leiding kunnen nemen over hun carrière en (gezins)leven.

Waarom specifiek voor vrouwen, zul je je misschien afvragen?

Wat goed is voor Mark, is niet per se goed voor Maya. Vrouwen lopen tegen andere problemen aan dan mannen vaak door onbewuste traditionele opvattingen en rolpatronen. Er wordt soms nogal makkelijk vergeten dat de regels omtrent werk, daardoor ook anders zijn voor mannen dan voor vrouwen. Zeker als je in een branche zit, of uit een cultuur komt waar je vaak de first or only bent.

Ik ben zelf vaak een van de first or only geweest en weet daarom als geen ander wat ik als coach voor jou kan betekenen.
Vrouwen worden nog steeds anders gezien en behandeld, zij hebben daarom een ander soort hulp nodig. Als vrouwelijke coach, moeder en mentor put ik uit eigen ervaring en sta ik je bij.

Kwalificatie en accreditatie

 • Socioloog
 • Geaccrediteerd door ‘New U’ Coaching als CPCP ICF Coach
 • Geaccrediteerd door ‘The society of Neuro-Linguistic Programming’ als:
  -NLP Master Practitioner
 • Geaccrediteerd door ‘Global NLP’ als:
  -Certified life coach
  -Motivational Coach
  -NLP Social and Emotional Intelligence Coach

 Mijn klanten zijn (net als jij) goed in wat ze doen en laten zich vaak onbewust leiden door de waan van de dag. Ze twijfelen soms of ze wel goed bezig zijn. Of zijn opzoek naar een onafhankelijke sparringpartner.

 Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van vrouwen, ze klaarstomen voor en helpen door ontwikkelen naar hun gewenste carrière. Ik heb een vrij directe coaching stijl, zeg waar het op staat en kijk af en toe over  schouders mee of het wel lukt.

Verder heb ik in zeer verschillende branches gewerkt; Jeugdzorg, overheid, non-profit en vier jaar in Zwitserland gewoond en gewerkt, als IT recruiter binnen het bank en verzekeringswezen.
Bij een aantal van deze bedrijven en organisaties werkten bijna alleen maar mannen of juist alleen maar vrouwen. Als socioloog vond ik het bijzonder interessant om deze verschillen direct te ervaren. Het ratio man/ vrouw/ gender kan enorm bepalend zijn voor de dynamiek, de energie, sfeer; van jouw speelveld. Hier zul je je aanpak op aan moeten passen om verder te komen. De laatste 10/15 jaar is er binnen branches en organisaties al meer aandacht voor diversiteit en inclusie, maar we zijn er nog lang niet. Weten hoe je binnen de gevestigde orde verder kunt komen en invloed kunt uit oefenen blijft van belang.

Laat mij je helpen, start vandaag nog met coaching