3 vragen aan

Ik ben eigenlijk gewoon een stok achter de deur!”
Drie vragen voor Ludmilla Skinner, zij is levenscoach; geeft vrouwen zelfvertrouwen en helpt ze stapsgewijs naar een leuker leven. Bijzonder aan de manier van Coachen van Ludmilla is dat zij zich grotendeels richt op de implementatie van het plan. Je hoeft dus niet je hele hebben en houwen bloot te leggen, je begint in het NU.

Wat doe je precies?
”Als je mij vraagt wat ik doe kan ik kort van stof zijn: ik help vrouwen om hun doelen concreet te maken. Of dat nu als ZZP’er is of als moeder, dat maakt niet veel uit.”

Waarom heeft iemand coaching nodig?
“Niemand heeft Coaching nodig…je kunt het willen, omdat je iets wilt veranderen of ergens beter in wilt worden. Je ontdekt bijvoorbeeld WAT je PRECIES wilt en gaat daar mee aan de slag. Dan kan het toch zijn dat je je overweldigd voelt. En dan neem je een coach.

Okay dan zoek je een coach, zoals jij Ludmilla, maar waarom zou het NU dan wel lukken?
“Hmm, niet om bijdehand te doen….eigenlijk hoort er nog een vraag voor; hoe graag wil je het?! De meeste mensen stranden namelijk op de uitvoering van hun idee. Er is altijd wel iets dat je afleid of iets dat je directe aandacht vraagt. Iets dringends, een telefoontje, mailtje een huilend kind… je kent het wel.

Als Coach ben ik het stemmetje in je hoofd dat je helpt om vaker nee te zeggen, zodat je eindelijk toe komt aan de dingen die er voor JOU toe doen. Ik zorg er voor dat je trouw blijft aan jezelf. Ik begeleid je persoonlijk bij het maken van een stappenplan met concrete deadlines. Vroeger had je leraren en je ouders die in de gaten hielden of je je wel aan je afspraken hield. En kreeg je een diploma als bewijs van persoonlijke ontwikkeling en nu je wat ouder bent moet je het helemaal zelf doen…. Tenminste dat denken veel mensen, durf om hulp te vragen. Ik ben eigenlijk gewoon een stok achter de deur!”