Over Ludmilla

Certificering en stijl

Je kunt heel veel kennis in pacht hebben, het komt er uiteindelijk op neer wat je ermee doet. Dat stukje doen, implementeren daar help ik je graag mee. Ik ben goed in andere helpen met Goalsetting. Ik zorg ervoor dat je niet alleen kansen ziet, maar ook equiped bent om deze te pakken. Ik leer vrouwen hoe zij hun doelen concreet en praktisch uitvoerbaar kunnen maken, zodat zij leiding kunnen nemen over hun carrière.

Inmiddels heb ik tientallen ondernemende vrouwen geholpen om hun carrière op poten te zetten. Mijn klanten zijn (net als jij) goed in wat ze doen, maar laten zich onbewust leiden door de waan van de dag. Ze twijfelen soms of ze wel goed bezig zijn. Of zijn opzoek naar een onafhankelijke sparringpartner.

Ik ben Socioloog, NLP Master practitioner, NLP Social and Emotional Intelligence Coach, daarnaast heb ik meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van vrouwen, ze klaarstomen voor en helpen door ontwikkelen naar hun gewenste carrière. Je zult mij ervaren al iemand met een vrij directe coaching stijl, die zeg waar het op staat en die af en toe over je schouder meekijkt.

Verder heb ik in zeer verschillende branches gewerkt; Jeugdzorg, overheid, non-profit en vier jaar in Zwitserland gewoond en gewerkt, als IT recruiter binnen het bank en verzekeringswezen. Bij een aantal van deze bedrijven en organisaties werkten bijna alleen maar mannen of juist vrouwen. Als socioloog vond ik het bijzonder interessant om deze verschillen direct te ervaren. Het ratio man/ vrouw/ gender kan enorm bepalend zijn voor de dynamiek, de energie, sfeer; van jouw speelveld. Hier zal je je aanpak op aan moeten passen om verder te komen. De laatste 10/15 jaar is er binnen branches en organisaties al meer aandacht voor diversiteit en inclusie, maar we zijn er nog lang niet. Weten hoe je binnen de gevestigde orde verder kunt komen en invloed kunt uit oefenen blijft van belang.

Laat mij je helpen, start vandaag nog met coaching

  • Ik ben een vrij directe coach en zeg waar het op staat.
  • Mijn aanpak is praktisch, leren door te doen (total-emersion) en realistisch.

Certificering

  • Ik ben socioloog ; Master in de Sociaal Culturele Wetenschappen.
  • Gecertificeerd  door Global NLP, The Society of NLP.
  • Binnen het veld van NLP heb ik de volgende certificeringen ; NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Motivational Coach, NLP Life Coach, NLP Social and Emotional Intelligence Coach.
  • Ik ben een ervaren coach, opgeleid en gecertificeerd naar de standaard van de International Coaching Federation.

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom Bel: 06-200 64 715 of mail info@skinner-self-actualisation.com voor meer informatie.