Wat is coaching

“Voor mij is coaching: de meerwaarde die jij als persoon hebt naar voren brengen en tentoonstellen. Dat doe ik door hoofdzaken van bijzaken te scheiden, en door de chaos in mensen hun hoofd te organiseren.

Ik repareer eigenwaarde, kweek respect en uitmuntendheid. Daarnaast speel ik in op de behoefte van mensen en geef ze op het juiste moment aandacht en ontwaak ik hun passie en kracht.

In het dagelijks leven nemen de meeste mensen er vaak niet de tijd voor om te kijken hoe zij hun potentie maximaal in kunnen zetten. Laat staan dat men de tijd neemt om te plannen wat men in het leven wil bereiken. We laten het vaak open. We zien wel wat er op ons pad komt en zo lang het leuk is vinden veel mensen het wel best. En dan ineens gebeurt er iets onverwachts; positief of negatief, waardoor je aan het denken gezet wordt. Misschien herken je wel een of meer van deze vragen, waar ik mensen al mee geholpen heb:

  • Is dit alles?
  • Is hetgeen ik tot nu toe bereikt heb, het resultaat van bloed, zweet en tranen?
  • Was dit voorbestemd of simpel weg geluk?
  • Wat wil ik precies?
  • Of ik weet wat ik wil, maar hoe nu verder?

Het ontdekken van Jouw drijfveer (Master Motive) in combinatie met een concreet plan zorgt ervoor dat jouw doelen elke dag een beetje dichterbij komen.

Skinner Self Actualisation zorgt ervoor dat je de hoofdzaken van de bijzaken kunt scheiden, zodat jij je volledige aandacht kunt richten op jouw doel!

Na afloop sta je stevig in je schoenen en kun je met volle kracht vooruit.

Coaching van Skinner Self Actualisation heeft mensen met allerlei klachten en problemen al geholpen.

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom Bel: 06-200 64 715 of mail info@skinner-self-actualisation.com voor meer informatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *